امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
لینک دوستان
بلوک کد اختصاصی

تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شركت مانی لذیذ و ارائه تحلیل های مدیریتی

تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شركت مانی لذیذ و ارائه تحلیل های مدیریتی دسته: حسابداری
بازدید: 25 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 203 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 90

امروزه شركت های صنعتی و خدماتی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی خود را در شرایطی انجام میدهند كه تغییرات درجوامع تجاری سریع بوده و رقابت درسطح بسیار بالایی است

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

تجزیه و تحلیل صورتهای مالی شركت مانی لذیذ و ارائه تحلیل های مدیریتی

مقدمه 
امروزه شركت های صنعتی و خدماتی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی خود را در شرایطی انجام میدهند كه تغییرات درجوامع تجاری سریع بوده و رقابت درسطح بسیار بالایی است. 
توانایی مدیر مالی در درك و پاسخگویی صحیح و سریع نسبت به وضع بازار و تغییرات آن از امتیازات یك موسسه تجاری محسوب می شود.مدیران برای تصمیم گیری و هدایت واحد تجارتی باید با جنبه ها و ابعاد مختلف مناسب شركت آشنایی كامل داشته باشند، از آن جمله می توان به تولید، خدمات، فعالیتهای تجاری و بازرگانی و عوامل پشتیبانی نظیر آموزش نیروی انسانی و پردازش اطلاعات اشاره كرد. برای انجام صحیح این مسئولیت ها ونیز جهت شناسایی نقاط ضعف سیستم و بهبود آن استفاده گسترده ای از اطلاعات و گزارشهای مالی به عمل می آید. بدین ترتیب مدیرمالی با استفاده از این اطلاعات و گزارش ها می تواند وضعیت شركت را ارزیابی نماید و راه حل هایی برای بهبود وضعیت شركت ارائه نماید. و دراین جا می توان به اهمیت تحلیل های مالی و تأثیرآن درحل مشكلات شركت پی برد. ما دراین بخش می خواهیم اهمیت تحلیل های مالی را درموفقیت شركت بررسی كنیم و اینكه هدف ما درانجام این تحقیق چه چیزی باشد، و بیان سوالاتی كه دراین تحقیق مطرح شده است؟ 
بیان مسئله 
-اهمیت تحلیل های مالی در موفقیت شركت :
تجزیه و تحلیل مالی، فرآیند تشخیص كارایی و موقعیت مالی شركت براساس اطلاعات حسابداری و صورت های مالی است و همانگونه كه درگزارش ها و اطلاعات مالی منعكس است، هدف چنین تحلیلی بررسی، تشخیص كارایی و نحوه عملیات اجرای مدیریت شركت است. هدف مدیرمالی، اندازه گیری نقدینگی شركت، سودآوری و عوامل دیگری است كه شركت را به یك روش معقول و سودآور برساند. تجزیه و تحلیل مالی در درجه اول جهت كسب دیدگاهی دررابطه با مشكلات مالی و عملیاتی كه یك شركت با آن مواجه است به كاربرده می شود. 
تجزیه و تحلیل نسبت ها برای تعیین نقاط ضعف و قوت عملكرد شركت مورد استفاده قرار می گیرد. با مشخص شدن نقاط ضعف عملكرد سیستم، مدیرمالی باید عوامل ایجاد كننده مشكل را تعیین و سپس راه حل مناسبی، جهت برطرف كردن مشكلات ارائه كند. 
دراین تحقیق درپی تحلیل عملكرد مالی شركت تهیه و بسته بندی مواد غذایی مانی لذیذ درسال 82، 83 و مقایسه عملكرد شركت دراین دوسال هستیم. 
-بیان سوالات تحقیق:
1.وضعیت مالی شركت درسال 82،83 چگونه بوده است؟
2.آیا وضعیت مالی شركت درسال 83 نسبت به سال 82 تغییر محسوسی داشته است؟
3.تغییر مشاهده شده درسال 83 نسبت به سال 82 از چه مسائل مدیریتی نشأت گرفته است؛ 
هدف وضرورت انجام تحقیق 
دربررسی سازماندهی شركت ها استفاده از یك ساختار مالی مشخص و هدفدار مشاهده شده است كه مدیر مالی وظایف معینی را برای تحقیق اهداف از پیش تعیین شده دنبال می كند. 
نقطه آغاز پیدایش یك ساختار مالی هدفدار، تعریف اهداف قابل اجرایی برای شركت است. درحقیقت وجود شناخت اهداف، عاملی درجهت حركت ونیل به اهداف عملیاتی است. اگرچه ممكن است اهداف به صورت كلی تعریف شده باشند، با این حال وجود تعریف مناسب وقابل درك می تواند كلید موفقیت حركت مناسب شركت درآینده باشد. 
پس از تعریف هدف شركت، نیازمند ارزیابی بخشهای مختلف شركت هستیم تا میزان دستیابی به هدف و انحراف از آن را تعیین نماییم. لذا تدوین معیارهایی برای ارزیابی و كنترل بخشهای مختلف شركت ضروری است. 
درمتون مدیریت، شاخصها و معیارهای مختلفی برای دستیابی به اهداف سازمان طراحی شده است. دراین بین شاخصهای مالی یكی از عمده ترین معیارها برای سنجش دستیابی به اهداف است. میزان موفقیت سازمانها براساس تحلیلهای مالی و نسبتهای مالی صورت می گیرد. لذا تجزیه و تحلیل نسبتها از اهمیت بالایی درتعیین میزان دستیابی به اهداف دارد. لذا دراین تحقیق اهداف زیر دنبال می شود. 
1.تعیین قدرت و نقاط قوت و ضعف مالی سازمان درسال 82، 83
2.مقایسه وضعیت مالی سال 82، 83 و تحلیل بهبود یا تضعیف وضعیت سازمان
3.تحلیل مسائل مدیریتی كه منجر به تغییر نسبتهای مالی و یا نامناسب شدن آنها شده است. 
فرضیات تحقیق 
این تحقیق از نوع اكتشافی می باشد ودر آن صرفاً سوالاتی مطرح شده است. 
درتحقیقات اكتشافی لزومی به مطرح كردن فرضیه نیست. 
واژگان تحقیق 
-مدیر مالی (Financial management ) : مدیریت منابع و مصارف سرمایه درجهت رسیدن به هدف مطلوب 
-ترازنامه (Balance sheet): فهرستی از دارایی ها، بدهیها وسرمایه یك واحد تجاری دریك تاریخ معین می باشد. 
-صورت سود و زیان (Income statement) : گزارش درآمد ها و هزینه های یك واحد تجاری برای یك دوره معین می باشد. 
-هزینه ها شامل : هزینه های اداری، هزینه فروش، هزینه مالی، هزینه صادراتی، هزینه تولید. 
-صورت جریان های نقدی (Statement offish): گزارش دریافتها و پرداختهای نقدی واحد تجاری درطول یك دوره را بیان می كند. 
-صورت های مالی (financial statement ): مداركی كه اطلاعات مالی یك واحد تجاری را به افراد و سازمان های بیرونی و خارجی گزارش می كند. 
-نسبت های مالی (Ratios financial ): بیانگر ارتباط ریاضی به صورت كسر بین ارقام یا اقلام موجود در ترازنامه وصورت حساب سود و زیان می باشد. نسبت های -مالی شامل: نسبت جاری، نسبت آنی، گردش موجودی  كالا، گردش حسابهای دریافتی، دوره وصول مطالبات، حاشیه سود، گردش مجموع دارایی ها، بازده سرمایه 
-دارایی جاری : یك دارایی كه انتظار می رود كه دریك چرخه عادی عملیات واحد تجاری به وجوه نقد تبدیل، فروخته و یا مصرف شود.دارایی جاری شامل موجودی كالا، حسابهای دریافتنی و وجوه نقد می باشد. 
-بدهی جاری: یك بدهی كه انتظار می رود ظرف یكسال یا یك چرخه عادی عملیات واحد تجاری پرداخت شود. بدهی جاری شامل اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی، كسورات حقوق و مزایا و بسته بندی و حمل جاری (current ratio)-: داراییهای جاری تقسیم بربدهیهای جاری است. 
-داراییهای جاری شامل : وجوه نقد، حسابهای دریافتنی و موجودی كالا می باشد. 
-بدهی های جاری شامل : اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی كسورات حقوق مزایا و بسته بندی و حمل 
-نسبت آنی (Quick Ratio): نسبت مجموع وجوه نقد به علاوه سرمایه گذاری كوتاه مدت، به علاوه خالص حسابهای دریافتنی به مجموع بدهی های جاری . 
-نسبت گردش موجودی كالا (inventory): نسبت فروش به موجودی كالا می باشد. فروش شامل فروش خالص و صادرات می باشد. نسبت بهای تمام شده كالای فروش رفته به متوسط موجوی كالا نیز نسبت گردش موجودی كالا می باشد. 
-بهای تمام شده كالای فروش رفته : بهای تمام شده كالایی كه واحد تجاری به مشتریان فروخته است این هزینه بزرگترین هزینه واحد بازرگانی است. كه شامل : موجودی كالا در اول دوره + خرید طی دوره +هزینه تولید كسر می شود از موجودی پایان دوره
-نسبت گردش داراییهای قالب (fixed assetsturnover ratio) : نشان دهنده كارایی بالای مدیریت شركت در استفاده از داراییهای ثابت شركت می باشد. 
دارایی های ثابت درترازنامه شامل داراییهای ثابت مشهود و نامشهود می باشد. 
-متوسط دوره وطول مطالبات Average collection period)): نسبت میانگین حسابهای دریافتنی به فروش روزانه حسابهای دریافتنی شامل : اسناد دریافتنی، تنخواه گردان، جاری مشتریان، بدهكاران، پیش پرداختها و سپرده وسفارشات می باشد. 

فصل اول: کلیات

مقدمه: امروزه شركت های صنعتی و خدماتی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی خود را در شرایطی انجام میدهند كه تغییرات درجوامع تجاری سریع بوده و رقابت درسطح بسیار بالایی است. توانایی مدیر مالی در درك و پاسخگویی صحیح و سریع نسبت به وضع بازار و تغییرات آن از امتیازات یك موسسه تجاری محسوب می شود.مدیران برای تصمیم گیری و هدایت واحد تجارتی باید با جنبه ها و ابعاد مختلف مناسب شركت آشنایی كامل داشته باشند، از آن جمله می توان به تولید، خدمات، فعالیتهای تجاری و بازرگانی و عوامل پشتیبانی نظیر آموزش نیروی انسانی و پردازش اطلاعات اشاره كرد. برای انجام صحیح این مسئولیت ها ونیز جهت شناسایی نقاط ضعف سیستم و بهبود آن استفاده گسترده ای از اطلاعات و گزارشهای مالی به عمل می آید. بدین ترتیب مدیرمالی با استفاده از این اطلاعات و گزارش ها می تواند وضعیت شركت را ارزیابی نماید و راه حل هایی برای بهبود وضعیت شركت ارائه نماید. و دراین جا می توان به اهمیت تحلیل های مالی و تأثیرآن درحل مشكلات شركت پی برد. ما دراین بخش می خواهیم اهمیت تحلیل های مالی را درموفقیت شركت بررسی كنیم و اینكه هدف ما درانجام این تحقیق چه چیزی باشد، و بیان سوالاتی كه دراین تحقیق مطرح شده است؟ 
بیان مسئله -اهمیت تحلیل های مالی در موفقیت شركت :تجزیه و تحلیل مالی، فرآیند تشخیص كارایی و موقعیت مالی شركت براساس اطلاعات حسابداری و صورت های مالی است و همانگونه كه درگزارش ها و اطلاعات مالی منعكس است، هدف چنین تحلیلی بررسی، تشخیص كارایی و نحوه عملیات اجرای مدیریت شركت است. هدف مدیرمالی، اندازه گیری نقدینگی شركت، سودآوری و عوامل دیگری است كه شركت را به یك روش معقول و سودآور برساند. تجزیه و تحلیل مالی در درجه اول جهت كسب دیدگاهی دررابطه با مشكلات مالی و عملیاتی كه یك شركت با آن مواجه است به كاربرده می شود. تجزیه و تحلیل نسبت ها برای تعیین نقاط ضعف و قوت عملكرد شركت مورد استفاده قرار می گیرد. با مشخص شدن نقاط ضعف عملكرد سیستم، مدیرمالی باید عوامل ایجاد كننده مشكل را تعیین و سپس راه حل مناسبی، جهت برطرف كردن مشكلات ارائه كند. دراین تحقیق درپی تحلیل عملكرد مالی شركت تهیه و بسته بندی مواد غذایی مانی لذیذ درسال 82، 83 و مقایسه عملكرد شركت دراین دوسال هستیم. -بیان سوالات تحقیق:1.وضعیت مالی شركت درسال 82،83 چگونه بوده است؟2.آیا وضعیت مالی شركت درسال 83 نسبت به سال 82 تغییر محسوسی داشته است؟3.تغییر مشاهده شده درسال 83 نسبت به سال 82 از چه مسائل مدیریتی نشأت گرفته است؛  هدف وضرورت انجام تحقیق دربررسی سازماندهی شركت ها استفاده از یك ساختار مالی مشخص و هدفدار مشاهده شده است كه مدیر مالی وظایف معینی را برای تحقیق اهداف از پیش تعیین شده دنبال می كند. نقطه آغاز پیدایش یك ساختار مالی هدفدار، تعریف اهداف قابل اجرایی برای شركت است. درحقیقت وجود شناخت اهداف، عاملی درجهت حركت ونیل به اهداف عملیاتی است. اگرچه ممكن است اهداف به صورت كلی تعریف شده باشند، با این حال وجود تعریف مناسب وقابل درك می تواند كلید موفقیت حركت مناسب شركت درآینده باشد. پس از تعریف هدف شركت، نیازمند ارزیابی بخشهای مختلف شركت هستیم تا میزان دستیابی به هدف و انحراف از آن را تعیین نماییم. لذا تدوین معیارهایی برای ارزیابی و كنترل بخشهای مختلف شركت ضروری است. درمتون مدیریت، شاخصها و معیارهای مختلفی برای دستیابی به اهداف سازمان طراحی شده است. دراین بین شاخصهای مالی یكی از عمده ترین معیارها برای سنجش دستیابی به اهداف است. میزان موفقیت سازمانها براساس تحلیلهای مالی و نسبتهای مالی صورت می گیرد. لذا تجزیه و تحلیل نسبتها از اهمیت بالایی درتعیین میزان دستیابی به اهداف دارد. لذا دراین تحقیق اهداف زیر دنبال می شود. 1.تعیین قدرت و نقاط قوت و ضعف مالی سازمان درسال 82، 832.مقایسه وضعیت مالی سال 82، 83 و تحلیل بهبود یا تضعیف وضعیت سازمان3.تحلیل مسائل مدیریتی كه منجر به تغییر نسبتهای مالی و یا نامناسب شدن آنها شده است.  فرضیات تحقیق این تحقیق از نوع اكتشافی می باشد ودر آن صرفاً سوالاتی مطرح شده است. درتحقیقات اكتشافی لزومی به مطرح كردن فرضیه نیست.  واژگان تحقیق -مدیر مالی (Financial management ) : مدیریت منابع و مصارف سرمایه درجهت رسیدن به هدف مطلوب -ترازنامه (Balance sheet): فهرستی از دارایی ها، بدهیها وسرمایه یك واحد تجاری دریك تاریخ معین می باشد. -صورت سود و زیان (Income statement) : گزارش درآمد ها و هزینه های یك واحد تجاری برای یك دوره معین می باشد. -هزینه ها شامل : هزینه های اداری، هزینه فروش، هزینه مالی، هزینه صادراتی، هزینه تولید. -صورت جریان های نقدی (Statement offish): گزارش دریافتها و پرداختهای نقدی واحد تجاری درطول یك دوره را بیان می كند. -صورت های مالی (financial statement ): مداركی كه اطلاعات مالی یك واحد تجاری را به افراد و سازمان های بیرونی و خارجی گزارش می كند. -نسبت های مالی (Ratios financial ): بیانگر ارتباط ریاضی به صورت كسر بین ارقام یا اقلام موجود در ترازنامه وصورت حساب سود و زیان می باشد. نسبت های -مالی شامل: نسبت جاری، نسبت آنی، گردش موجودی  كالا، گردش حسابهای دریافتی، دوره وصول مطالبات، حاشیه سود، گردش مجموع دارایی ها، بازده سرمایه -دارایی جاری : یك دارایی كه انتظار می رود كه دریك چرخه عادی عملیات واحد تجاری به وجوه نقد تبدیل، فروخته و یا مصرف شود.دارایی جاری شامل موجودی كالا، حسابهای دریافتنی و وجوه نقد می باشد. -بدهی جاری: یك بدهی كه انتظار می رود ظرف یكسال یا یك چرخه عادی عملیات واحد تجاری پرداخت شود. بدهی جاری شامل اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی، كسورات حقوق و مزایا و بسته بندی و حمل جاری (current ratio)-: داراییهای جاری تقسیم بربدهیهای جاری است. -داراییهای جاری شامل : وجوه نقد، حسابهای دریافتنی و موجودی كالا می باشد. -بدهی های جاری شامل : اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی كسورات حقوق مزایا و بسته بندی و حمل -نسبت آنی (Quick Ratio): نسبت مجموع وجوه نقد به علاوه سرمایه گذاری كوتاه مدت، به علاوه خالص حسابهای دریافتنی به مجموع بدهی های جاری . -نسبت گردش موجودی كالا (inventory): نسبت فروش به موجودی كالا می باشد. فروش شامل فروش خالص و صادرات می باشد. نسبت بهای تمام شده كالای فروش رفته به متوسط موجوی كالا نیز نسبت گردش موجودی كالا می باشد. -بهای تمام شده كالای فروش رفته : بهای تمام شده كالایی كه واحد تجاری به مشتریان فروخته است این هزینه بزرگترین هزینه واحد بازرگانی است. كه شامل : موجودی كالا در اول دوره + خرید طی دوره +هزینه تولید كسر می شود از موجودی پایان دوره-نسبت گردش داراییهای قالب (fixed assetsturnover ratio) : نشان دهنده كارایی بالای مدیریت شركت در استفاده از داراییهای ثابت شركت می باشد. دارایی های ثابت درترازنامه شامل داراییهای ثابت مشهود و نامشهود می باشد. -متوسط دوره وطول مطالبات Average collection period)): نسبت میانگین حسابهای دریافتنی به فروش روزانه حسابهای دریافتنی شامل : اسناد دریافتنی، تنخواه گردان، جاری مشتریان، بدهكاران، پیش پرداختها و سپرده وسفارشات می باشد. 

مقدمه امروزه شركت های صنعتی و خدماتی فعالیتهای تولیدی و بازرگانی خود را در شرایطی انجام میدهند كه تغییرات درجوامع تجاری سریع بوده و رقابت درسطح بسیار بالایی است. توانایی مدیر مالی در درك و پاسخگویی صحیح و سریع نسبت به وضع بازار و تغییرات آن از امتیازات یك موسسه تجاری محسوب می شود.مدیران برای تصمیم گیری و هدایت واحد تجارتی باید با جنبه ها و ابعاد مختلف مناسب شركت آشنایی كامل داشته باشند، از آن جمله می توان به تولید، خدمات، فعالیتهای تجاری و بازرگانی و عوامل پشتیبانی نظیر آموزش نیروی انسانی و پردازش اطلاعات اشاره كرد. برای انجام صحیح این مسئولیت ها ونیز جهت شناسایی نقاط ضعف سیستم و بهبود آن استفاده گسترده ای از اطلاعات و گزارشهای مالی به عمل می آید. بدین ترتیب مدیرمالی با استفاده از این اطلاعات و گزارش ها می تواند وضعیت شركت را ارزیابی نماید و راه حل هایی برای بهبود وضعیت شركت ارائه نماید. و دراین جا می توان به اهمیت تحلیل های مالی و تأثیرآن درحل مشكلات شركت پی برد. ما دراین بخش می خواهیم اهمیت تحلیل های مالی را درموفقیت شركت بررسی كنیم و اینكه هدف ما درانجام این تحقیق چه چیزی باشد، و بیان سوالاتی كه دراین تحقیق مطرح شده است؟ • بیان مسئله -اهمیت تحلیل های مالی در موفقیت شركت :تجزیه و تحلیل مالی، فرآیند تشخیص كارایی و موقعیت مالی شركت براساس اطلاعات حسابداری و صورت های مالی است و همانگونه كه درگزارش ها و اطلاعات مالی منعكس است، هدف چنین تحلیلی بررسی، تشخیص كارایی و نحوه عملیات اجرای مدیریت شركت است. هدف مدیرمالی، اندازه گیری نقدینگی شركت، سودآوری و عوامل دیگری است كه شركت را به یك روش معقول و سودآور برساند. تجزیه و تحلیل مالی در درجه اول جهت كسب دیدگاهی دررابطه با مشكلات مالی و عملیاتی كه یك شركت با آن مواجه است به كاربرده می شود. تجزیه و تحلیل نسبت ها برای تعیین نقاط ضعف و قوت عملكرد شركت مورد استفاده قرار می گیرد. با مشخص شدن نقاط ضعف عملكرد سیستم، مدیرمالی باید عوامل ایجاد كننده مشكل را تعیین و سپس راه حل مناسبی، جهت برطرف كردن مشكلات ارائه كند. دراین تحقیق درپی تحلیل عملكرد مالی شركت تهیه و بسته بندی مواد غذایی مانی لذیذ درسال 82، 83 و مقایسه عملكرد شركت دراین دوسال هستیم. -بیان سوالات تحقیق:1.وضعیت مالی شركت درسال 82،83 چگونه بوده است؟2.آیا وضعیت مالی شركت درسال 83 نسبت به سال 82 تغییر محسوسی داشته است؟3.تغییر مشاهده شده درسال 83 نسبت به سال 82 از چه مسائل مدیریتی نشأت گرفته است؛  هدف وضرورت انجام تحقیق دربررسی سازماندهی شركت ها استفاده از یك ساختار مالی مشخص و هدفدار مشاهده شده است كه مدیر مالی وظایف معینی را برای تحقیق اهداف از پیش تعیین شده دنبال می كند. نقطه آغاز پیدایش یك ساختار مالی هدفدار، تعریف اهداف قابل اجرایی برای شركت است. درحقیقت وجود شناخت اهداف، عاملی درجهت حركت ونیل به اهداف عملیاتی است. اگرچه ممكن است اهداف به صورت كلی تعریف شده باشند، با این حال وجود تعریف مناسب وقابل درك می تواند كلید موفقیت حركت مناسب شركت درآینده باشد. پس از تعریف هدف شركت، نیازمند ارزیابی بخشهای مختلف شركت هستیم تا میزان دستیابی به هدف و انحراف از آن را تعیین نماییم. لذا تدوین معیارهایی برای ارزیابی و كنترل بخشهای مختلف شركت ضروری است. درمتون مدیریت، شاخصها و معیارهای مختلفی برای دستیابی به اهداف سازمان طراحی شده است. دراین بین شاخصهای مالی یكی از عمده ترین معیارها برای سنجش دستیابی به اهداف است. میزان موفقیت سازمانها براساس تحلیلهای مالی و نسبتهای مالی صورت می گیرد. لذا تجزیه و تحلیل نسبتها از اهمیت بالایی درتعیین میزان دستیابی به اهداف دارد. لذا دراین تحقیق اهداف زیر دنبال می شود. 1.تعیین قدرت و نقاط قوت و ضعف مالی سازمان درسال 82، 832.مقایسه وضعیت مالی سال 82، 83 و تحلیل بهبود یا تضعیف وضعیت سازمان3.تحلیل مسائل مدیریتی كه منجر به تغییر نسبتهای مالی و یا نامناسب شدن آنها شده است.  فرضیات تحقیق این تحقیق از نوع اكتشافی می باشد ودر آن صرفاً سوالاتی مطرح شده است. درتحقیقات اكتشافی لزومی به مطرح كردن فرضیه نیست.  واژگان تحقیق -مدیر مالی (Financial management ) : مدیریت منابع و مصارف سرمایه درجهت رسیدن به هدف مطلوب -ترازنامه (Balance sheet): فهرستی از دارایی ها، بدهیها وسرمایه یك واحد تجاری دریك تاریخ معین می باشد. -صورت سود و زیان (Income statement) : گزارش درآمد ها و هزینه های یك واحد تجاری برای یك دوره معین می باشد. -هزینه ها شامل : هزینه های اداری، هزینه فروش، هزینه مالی، هزینه صادراتی، هزینه تولید. -صورت جریان های نقدی (Statement offish): گزارش دریافتها و پرداختهای نقدی واحد تجاری درطول یك دوره را بیان می كند. -صورت های مالی (financial statement ): مداركی كه اطلاعات مالی یك واحد تجاری را به افراد و سازمان های بیرونی و خارجی گزارش می كند. -نسبت های مالی (Ratios financial ): بیانگر ارتباط ریاضی به صورت كسر بین ارقام یا اقلام موجود در ترازنامه وصورت حساب سود و زیان می باشد. نسبت های -مالی شامل: نسبت جاری، نسبت آنی، گردش موجودی  كالا، گردش حسابهای دریافتی، دوره وصول مطالبات، حاشیه سود، گردش مجموع دارایی ها، بازده سرمایه -دارایی جاری : یك دارایی كه انتظار می رود كه دریك چرخه عادی عملیات واحد تجاری به وجوه نقد تبدیل، فروخته و یا مصرف شود.دارایی جاری شامل موجودی كالا، حسابهای دریافتنی و وجوه نقد می باشد. -بدهی جاری: یك بدهی كه انتظار می رود ظرف یكسال یا یك چرخه عادی عملیات واحد تجاری پرداخت شود. بدهی جاری شامل اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی، كسورات حقوق و مزایا و بسته بندی و حمل جاری (current ratio)-: داراییهای جاری تقسیم بربدهیهای جاری است. -داراییهای جاری شامل : وجوه نقد، حسابهای دریافتنی و موجودی كالا می باشد. -بدهی های جاری شامل : اسناد پرداختنی، بستانكاران، جاری شركاء وام های دریافتنی كسورات حقوق مزایا و بسته بندی و حمل -نسبت آنی (Quick Ratio): نسبت مجموع وجوه نقد به علاوه سرمایه گذاری كوتاه مدت، به علاوه خالص حسابهای دریافتنی به مجموع بدهی های جاری . -نسبت گردش موجودی كالا (inventory): نسبت فروش به موجودی كالا می باشد. فروش شامل فروش خالص و صادرات می باشد. نسبت بهای تمام شده كالای فروش رفته به متوسط موجوی كالا نیز نسبت گردش موجودی كالا می باشد. -بهای تمام شده كالای فروش رفته : بهای تمام شده كالایی كه واحد تجاری به مشتریان فروخته است این هزینه بزرگترین هزینه واحد بازرگانی است. كه شامل : موجودی كالا در اول دوره + خرید طی دوره +هزینه تولید كسر می شود از موجودی پایان دوره-نسبت گردش داراییهای قالب (fixed assetsturnover ratio) : نشان دهنده كارایی بالای مدیریت شركت در استفاده از داراییهای ثابت شركت می باشد. دارایی های ثابت درترازنامه شامل داراییهای ثابت مشهود و نامشهود می باشد. -متوسط دوره وطول مطالبات Average collection period)): نسبت میانگین حسابهای دریافتنی به فروش روزانه حسابهای دریافتنی شامل : اسناد دریافتنی، تنخواه گردان، جاری مشتریان، بدهكاران، پیش پرداختها و سپرده وسفارشات می باشد. 

قیمت فایل فقط 19,500 تومان

خرید

برچسب ها : تجزیه و تحلیل , صورتهای مالی , شركت مانی لذیذ , ارائه تحلیل های مدیریتی , پروژه , تحقیق , مقاله , جزوه , پژوهش , دانلود پروژه , دانلود تحقیق , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود پژوهش

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر